Anadolu Farm'ın 3 yöneticisi gözaltında!

Anadolu Farm'ın 3 yöneticisi gözaltında!

Çiftlik Bank benzeri vurgun yaptığı ve yaklaşık 200 milyon TL'lik para topladığı ileri sürülen Ekolium A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren Anadolu Farm'ın yöneticilerine yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda Anadolu Farm'ın 3 yöneticisi gözaltına alınırken, mal varlıklarına el konuldu. 

2018.03.23 15:04 - Son Güncellenme: 2018.03.23 15:11 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Anadolu Farm'ın 3 yöneticisi gözaltında!
01:42 Anadolu Farm'ın 3 yöneticisi gözaltında!

İLGİLİ VİDEO

Anadolu Farm'ın 3 yöneticisi gözaltında!

Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri'de faaliyet gösteren ve halk arasında Anadolu Farm olarak bilinen, Ekolium Bilişim Yazılım Tarım Hayvancılık Oto Tur. Gıda Lokanta San Tic. A.Ş. isimli firma yöneticilerine yönelik operasyon yaptı. 

Yapılan operasyon sonrasında Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı F.Ö. ile Şube Müdürü V.M. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Kahramanmaraş'ta olduğu belirlenen A.Ö. isimli şahıs ise Kahramanmaraş'ta yakalanarak gözaltına alındı. 

Firmanın Genel Merkezi, şubeleri ve şahısların adreslerinde yapılan aramalarda firma ve şahısların adına kayıtlı banka hesapları ile taşınmaz mal varlıklarına el konuldu. 
Gözaltına alınan şahıslar haklarındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 

44 BİN ÜYESİ VAR

Firmanın merkezi, şubeleri ve yöneticilerin adreslerinde arama yapıldı, mahkeme kararıyla firma ve şahıslar adına kayıtlı banka hesapları ile taşınmaz mal varlıklarına el konuldu. Yaklaşık 44 bin üyesi bulunduğu belirtilen firmanın, üyelerinden para topladığı ve restoran işlettiği öne sürülüyor. 

Yaklaşık 8 ay önce kurulduğu belirtilen firma hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı da inceleme başlatmıştı. Bu kapsamda firmanın banka hesaplarına bloke konulmuş, firmadan hesaplarına bloke konulduğu için üyelerine ödeme yapılamadığı açıklanmıştı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.03.23 15:04 - Son Güncellenme: 2018.03.23 15:11 - HABER MERKEZİ
A