Aminu: "Golü vermek istemedi"

Aminu: "Golü vermek istemedi"

Çaykur Rizesporlu golcü Umar Aminu, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Nijeryalı futbolcu, maçın hakemi Ali Palabıyık'ı, "VAR'a gidip kontrol bile etmedi. Bana göre golü vermek istemedi." sözleriyle eleştirdi.

2018.12.08 22:01 - Son Güncellenme: 2018.12.08 22:01 - Spor
A
Aminu: "Golü vermek istemedi"

Çaykur Rizesporlu futbolcu Umar Aminu,Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Nijeryalı golcü, faul gerekçesiyle verilmeyen golleri için "Bana göre kesinlikle faul yoktu. Ben Muslera'ya hiçbir şekilde dokunmadım." yorumunda bulundu.

Galatasaray kalecisi Muslera'ya hiçbir şekilde dokunmadığını belirten Aminu, "Zor bir maçtı. Galatasaray, Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. Kazanabilirdik, ne yazık ki golibiyeti kaçırdık. Mücadele etmeye devam edersek önümüzün açık olduğunu düşünüyorum." dedi. 

Faul gerekçesiyle verilmeyen 2. golleri için de konuşan Aminu, "Bana göre kesinlikle faul yoktu. Ben Muslera'ya hiçbir şekilde dokunmadım. Büyük takımlar, küçük takımlar karşısında favorize ediliyor. Gidip kontrol bile etmedi. Bana göre golü vermek istemedi. Maçı kazanabilirdik." diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.12.08 22:01 - Son Güncellenme: 2018.12.08 22:01 - Büşra Dikilitaş
A