Amasya'da Başkan Öztürk'ten başarı mesajı

Amasya'da Başkan Öztürk'ten başarı mesajı

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, "Şimdi Hizmet Zamanı" sloganı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Öztürk, yayınladığı mesajda vizyon projelerinden bahsederek yapılan yatırımları anlattı.

2018.12.08 11:52 - Son Güncellenme: 2018.12.08 11:56 - Güncel
A
Amasya'da Başkan Öztürk'ten başarı mesajı

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk içersinde belediyenin vizyon projeleri ve yatırımlarının anlatıldığı yazılı bir metin yayınladı. 30 Mart 2014'de "Şimdi Hizmet Sloganı" ile görevi devraldıklarından bahseden Öztürk, "21'inci yüzyılın ikinci çeyreğine doğru hızla ilerlerken, 75'inci kuruluş yılını kutlamaya hazırlanan Taşova'mızın, Taşovalı  hemşehrilerimizin bu güne kadar  ihmal edilmiş, gecikmiş, geciktirilmiş, fazlasıyla hak ettiği, hükümetimizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonu olarak ortaya koyduğu hizmet anlayışı ve hizmetlerin   bir an önce kazandırılması için, hiçbir şekilde  mazeret üretmeden, 7/24, aşkla, şevkle, "İnsan ve Çevre Odaklı Yaşayan ve Yaşatan Sakin Şehir" imizin inşası için, mevcut personellerimizin  moral ve  motivasyon çıtasını sürekli artırarak, bir ve beraber, hep birlikte, omuz omuza ilçemiz ve halkımız için kurum ve teşkilat olarak hayallerimizle hedeflerimizi buluşturduk. İrademizi ortaya koyduk. Çalmadık kapı, ulaşılmadık merci, makam bırakmadık" dedi.

75 Milyon Liralık yatırım

Tamamlandığında ilçenin sosyo-ekonomik hayatına yansımaları ile prestij projesi denilebilecek Yeşilırmak Islahı Projesi'nin başladığının da altını çizen Başkan Öztürk, "Devasa bütçesi ile, tamamlandığında ırmağın her iki yanında yaklaşık 5 bin metrelik mesafede ortaya çıkacak peyzaj, park, rekreasyon, yürüyüş, ağaçlandırma, spor ve benzeri alanları ile ilçemize çok önemli bir katma değer oluşturacak, sosyal ve kültürel hayatımıza önemli katkılar sağlayacaktır" ifadelerini kullandı. Başkan Öztürk, "Şehir merkezinde, köprüden başlayarak bir baştan diğer başa kadar uzanan, görsellik ve görünürlük açısından şehrin en önemli, en prestijli alanı, Atatürk Bulvarı olacak" mesajını verdikten sonra yapılmakta olan ve yapılan projeleri şu şekilde sıraladı; "Yeni şehir meydanı, spor sahaları,, Çamlıtepe mesire yeri, Millet bahçesi, 15 Temmuz Parkı, TOKİ ve Zengin Makina Parkı"

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.12.08 11:52 - Son Güncellenme: 2018.12.08 11:56 - Şeyma Nur Sezgin
A