Alkol şişesi gözünde patladı!

Alkol şişesi gözünde patladı!

New York'ta Lachtman Ramnanan isimli bir adam marketten aldığı birayı buzdolabına koyarken, bira şişesi yüzünde patladı. Şişenin sol gözüne isabet etmesi üzerine Ramnanan hemen hastaneye kaldırıldı. Talihsiz adam üç kez ameliyat geçirse de sol gözü sadece yüzde 20 görüyor. Lachtman Ramnanan'ın açacağı davanın en az 1 milyon dolarlık olacağı tahmin ediliyor.

2018.07.30 11:09 - Son Güncellenme: 2018.07.30 11:10 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Alkol şişesi gözünde patladı!

New York'ta yaşayan 57 yaşındaki Lachtman Ramnanan, marketten aldığı birayı buzdolabına koyarken hayatının şokunu yaşadı. Birayı dolaba koymak üzereyken patlayan şişe, adamın sol gözüne isabet etti.

Cam parçaları Lachtman Ramnanan'ın gözüne geldi, acilen ameliyat edilen talihsiz adamın yüzüne dokuz dikiş atıldı. 

Ramnanan, yüzünde bira şişesi patladığında New York'taki evinde ailesiyle birlikte Babalar Günü'nü kutladığını söyledi. Camın gözüne çarptığını ve bir gözünün kısmen kör olduğunu kaydetti. Ramnanan, üç ameliyat geçirse de görüşünü kaybettiğini sözlerine ekledi.

Lachtman Ramnanan, görme yeteneğini kazanıp kazanmayacağından emin olmadığını ve inşaat işçisi olarak işe geri dönüp dönmeyeceğini bilmediğini söyledi.

Sol gözünün şu an sadece yüzde 20 gördüğünü kaydeden Lachtman Ramnanan'ın açacağı davanın en az 1 milyon dolarlık olacağı tahmin ediliyor.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2018.07.30 11:09 - Son Güncellenme: 2018.07.30 11:10 - HABER MERKEZİ
A