Alkol alıp çevreye ateş açtılar

Alkol alıp çevreye ateş açtılar

İstanbul Sultangazi'de bir imamın da kaldığı eve isabet eden kurşunları sıktığı belirlenen 4 kişi yakalandı. 

2017.08.11 22:10 - Son Güncellenme: 2017.08.11 22:30 - Güncel
A
Alkol alıp çevreye ateş açtılar
00:59 Alkol alıp imamın evine ateş açtılar

İLGİLİ VİDEO

Alkol alıp imamın evine ateş açtılar

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde bulunan Cebeci Camii imamının kaldığı lojmana dün saat  04.25 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı yapıldı. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalarda olayı gerçekleştirdiğini belirdiği Servet Ş., Hüseyin S., Murat K. ve Hasan Tahsin S.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Sultangazi Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptığı çalışmalarda şüpheli 4 kişinin olay gecesi alkollü olduğunu, olaydan bir süre önce park halinde bulunan bir tankere de ateş ettiklerini belirledi. 
 
ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN KAYITLARI VAR 

Polis ekipleri şüphelilerin yaptığı detaylı sorgulamasında 'Mala zarar verme', 'Hakaret ve Tehdit', 'Taksirle yaralama', 'Kasten yaralama', 'Rüşvet', 'Ruhsatsız silah bulundurmak' ve 'Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu' kapsamında çok sayıda kayıtlarının bulunduğu, terör suçlarından bir kayıtlarının olmadığı ve olayın terör boyutunun olmadığını belirledi. 
 
1 KİŞİ TUTULANDI, 3 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Hasan Tahsin S. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken Servet Ş., Hüseyin S. ve Murat K. serbest bırakıldı. 
 
ŞÜPHELİLERİN LOJMANA ATEŞ ETMESİ GÜVENLİK KAMERASINDA 

Şüphelilerin iki otomobille lojmanların önünden geçtikleri sırada önde bulunan otomobilin yolcu koltuğunda oturan bir kişinin ateş etmesi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.  
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.08.11 22:10 - Son Güncellenme: 2017.08.11 22:30 - Gülcan Tekin
A