Ali Şafak Öztürk başkanlığı bırakıyor

Ali Şafak Öztürk başkanlığı bırakıyor

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un başkanı Ali Şafak Öztürk'ün kongrede aday olmayacağı öğrenildi.

2017.12.06 19:52 - Son Güncellenme: 2017.12.06 19:52 - Spor
A
Ali Şafak Öztürk başkanlığı bırakıyor

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, başkanlık görevini bırakmaya karar verdi. Öztürk'ün yarın yapılacak olan kongrede aday olmayacağı öğrenildi. Öte yandan Rıza Çalımbay'ın ayrılışının ardından göreve gelen Brezilyalı teknik adam Leonardo'nun da görevinden ayrılacağı ifade edildi.

Geçen ay düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamayan Öztürk gereken desteği alamadığını belirterek şu açıklamaları yapmıştı:

"Diğer sorunlar çözülür ama meclisten çıkan son karar, bizi gerçekten büyük bir anlamda üzmüştür. Sportif alanda başarıya ulaşacağına inandığımız Antalyaspor'a yeni projeler üretilmesi ve Antalyaspor'un bütünlük halinde olması için, daha pozitif düşünülen bir gelecek planlaması ve daha fazla düşünülen yönetimin potansiyelli olarak göreve gelebilmesi için teminen seçim gündemli olağanüstü genel kurul düşünüyoruz. Bununla ilişkin takvimi ayrıca şirket paydaşları ve kamuoyu ile de paylaşacağız. Tüm Antalyaspor camiası bilsin ki göreve nasıl başladıysak olağanüstü genel kurul tarihine kadar da aynı duruşu sergileyeceğiz."

Antalyaspor Olağanüstü Genel Kurulu 7 Aralık Perşembe Günü gerçekleştirilecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.12.06 19:52 - Son Güncellenme: 2017.12.06 19:52 - Ali Yaşar
A