Ali Koç rüzgarı!

Ali Koç rüzgarı!

Sezona tarihin en kötü başlangıcıyla giren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, önce yönetimi toparladı, ardından takımına yönelik moral konuşması yaptı, "Ayağa kalkın haydi" mesajını paylaştı.

2018.09.03 10:18 - Son Güncellenme: 2018.09.03 10:18 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ali Koç rüzgarı!

Tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, önce büyük moral bozukluğu yaşayan yönetimi toparlamaya çalıştı ardından takıma ilk uyarısını yaptı.

Kayserispor karşısında alınan mağlubiyetle son üç maçını da kaybetmiş olan Sarı-Lacivertlilerde büyük bir şok vardı.

"NEDEN BÖYLE ÇÖKTÜNÜZ!"

Yönetim maçın ardından adeta dağıldı. Başkan Ali Koç, çevresindeki bu durumu görünce arkadaşlarını toparlamaya ve moral vermeye çalıştı.

"Neden öyle çökmüş bir şekilde oturuyorsunuz? Futbol bu. Her sonuç var. Daha hiçbir şey bitmedi. Ayağa kalkın haydi" ifadelerini kullandı.

Ali Koç ardından Kayserispor soyunma odasına giderek rakibini, oynadığı oyun ve performanstan dolayı tebrik etti ve ardından kendi takımının soyunma odasına geçti.

Ali Koç'un burada takımı hem uyardığı hem de moral verdiği kaydedildi.

Başkan Ali Koç'un "Taraftar son maçtaki sonuçlara rağmen tribünü doldurdu. Onlara layık olmalıyız. Fenerbahçe'de oynamak ayrıcalıktır. Herkese nasip olmaz. Değişim sürecindeyiz. Bunun sancılarını hep birlikte yaşıyoruz ve yine beraber aşacağız" dediği belirtildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.03 10:18 - Son Güncellenme: 2018.09.03 10:18 - HABER MERKEZİ
A