Aleyna Tilki, İbradı'da sahne alacak

Aleyna Tilki, İbradı'da sahne alacak

İbradı'da bu yıl 29'uncusu düzenlenen geleneksel Altınbeşik Kültür, Alternatif Turizm ve Üzüm Festivali, 2 Eylül Pazar günü ilçe merkezindeki açılış töreniyle başlayacak. Festival akşamı düzenlenecek halk konserlerinde Aleyna Tilki sahne alacak.

2018.08.31 11:30 - Son Güncellenme: 2018.08.31 11:31 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Aleyna Tilki, İbradı'da sahne alacak

Antalya'da İbradı Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde bölgede yetişen en iyi üzümün seçildiği 'Üzüm Yarışması'nın yanı sıra 'Üzüm Güzeli Yarışması' da yapılacak. İbradı Folklor Ekibi'nin 'Geçmişten Bugüne İbradı Halk Oyunları' gösterilerinin de yer alacağı festivalde, pekmez kaynatma seremonisi canlandırılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı gösteriler sunacak. Çocuk oyun parklarının da kurulacağı festivalde, çocuklar da doyasıya eğlenme fırsatı bulacak.

Altınbeşik Kültür, Alternatif Turizm ve Üzüm Festivali aynı günün akşamı verilecek konserlerle taçlandırılacak. Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Futbol Sahası'nda yapılacak etkinliklerde, pop star Aleyna Tilki sahne alacak. Festival gecesinde İlke Türkdoğan'ın yanı sıra yöresel sanatçı Sami Demircioğlu da sahne alacak.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, festivalin ilçedeki birlik ve beraberliği artıracağını belirterek, "Yörenin doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtmak ve başka illere göç etmiş hemşerilerin yılda bir kez de olsa memleketlerine gelmelerini teşvik etmek için bu festivali düzenliyoruz. Bölgede üzüm yetiştiriciliğini geliştirerek ülke ekonomisine katkı sağlamak ve ilçemizin tanıtımı yaparak turizm potansiyelini artırmak festivalimizin temel amaçları" dedi.

Başkan Küçükkuru, İbradı'nın meşhur 'Çavuş Üzümü'nü tadarak yöreye has doğal ve kültürel zenginlikleri görmek isteyen herkesi festivale davet etti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.31 11:30 - Son Güncellenme: 2018.08.31 11:31 - HABER MERKEZİ
A