AK Parti Bursa teşkilatından muhtarlara ziyaret

AK Parti Bursa teşkilatından muhtarlara ziyaret

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuoğlu ve beraberindekiler Muhtarları ziyaret etti. Toplantıda konuşam Çavuşoğlu, "Muhtarlar ile daha fazla iletişim halinde olmamız gerek, siz siyasetçi için bulunmaz hint kumaşısınız" mesajını verdi.

2018.09.03 17:47 - Son Güncellenme: 2018.09.03 17:49 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
AK Parti Bursa teşkilatından muhtarlara ziyaret
03:32 AK Parti Bursa teşkilatından muhtarlara ziyaret

İLGİLİ VİDEO

AK Parti Bursa teşkilatından muhtarlara ziyaret

Ak Parti Bursa İl Başkanlığı , AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuoğlu ve beraberindekiler muhtarlara bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarette konuşan Hakan Çavuşoğlu, muhtarların siyasetçinin önünü açan insanlar olduğundan bahsederek, "Muhtar mahallesinde herkesi kapı kapı tanır. Sıkıntılı bir aile varsa onun kapı numarasını da bilir. Yani bir çok şeye vakıftır. Dolayısı ile siyasetçi için bulunmaz bir nimettir" dedi.

"İletişim ağı güçlenmeli"

 Çavuşoğlu, muhtarlar ile siyasetçilerin iletişim ağının daha da güçlenmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Eğer siyasetçi hizmet edeceğim derse muhtarında indiği kadar sokağa, kapıya inmesi zordur. Ben 2011 yılından beri milletvekiliyim, daha Bursa'yı dolaşarak bitiremedim. Eğer muhtarımızın bir kaygısı varsa, bir derdi varsa bu siyasetçi için hele de hizmet odaklı dertli bir parti için bulunmaz bir hint kumaşı gibidir. Onun için; Eğer bir muhtar telefon açıp bir belediye yetkilisine, bir milletvekiline, ilçe başkanına, il başkanına örnek olarak 'benim sokağımda doğalgaz borusunda bir problem var' diyorsa eğer, o hizmetin oraya ulaşmasına ve o hizmetin yaşanmamasından ya da gitmemesinden mütevellit doğacak her türlü olumsuz algıya ve başka vesilelere mani olacaktır. Bizim iletişim ağımızı güçlendirmemiz lazım. Birbirimize destek olmamız lazım. Benim bu toplantıdan ilk önce çıkaracağım sonuç daha fazla iletişim alanı ve ağı oluşturmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.03 17:47 - Son Güncellenme: 2018.09.03 17:49 - HABER MERKEZİ
A