Ak Parti Bursa Milletvekili Gözgeç: Gururlanıyoruz, Türk Kızılay'ı her yerde

Ak Parti Bursa Milletvekili Gözgeç: Gururlanıyoruz, Türk Kızılay'ı her yerde

Türkiye'nin ve Türk Kızılay'ının her zaman mağdur ve mazlumun yanında olduğuna dikkat çeken AK Parti Bursa Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Emine Yavuz Gözgeç, "Türkiye ve Türk Kızılay'ı her zaman tüm dünyaya elini uzatmıştır. Biz, gerçekten nereye gidersek orada önce Türk Kızılay'ını görüyoruz" dedi.

2017.11.14 15:29 - Son Güncellenme: 2017.11.14 15:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Ak Parti Bursa Milletvekili Gözgeç: Gururlanıyoruz, Türk Kızılay'ı her yerde

AK Parti Bursa Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Emine Yavuz Gözgeç, Kızılay Güney Marmara Bölgesi Bursa Kan Bağışı Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte, 2017 yılında düzenli olarak kan bağışlayan vatandaşlara madalyalarını takdim etti.

Madalya takdiminin ardından konuşan Emine Yavuz Gözgeç, "Dünyanın neresine gidersek gidelim, orada Türk Kızılay'ını görüyor ve gururlanıyoruz. Türk Kızılay'ının bugünlere ulaşmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Yardıma muhtaç bir Türkiye'den bugün dünyanın her yerine yardım elini uzatan güçlü bir Türkiye haline geldik; çok şükür. Milli Gelire göre dünyaya yardım ulaştıran ülkeler sıralamasında birinci sıradayız, bu gerçekten çok önemli" diye konuştu.

Gözgeç, "Bağışçılarımızı kutluyorum"

Kan bağışçılarını tebrik eden Gözgeç, "Kan, her an hepimizin ihtiyaç duyabileceği ve hayati önem taşıyan bir yaşam kaynağıdır. Biliyorsunuz Yüce Kitabımızda Vahide Suresi'nde der ki; Bir insanın canına haksız olarak kıyan bütün insanları öldürmüş gibidir, bir insanın canını kurtaran tüm insanların kurtarmış gibidir. Kan bağışçılarımız tüm insanları kurtarmıştırlar. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi tekrar kutluyorum" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.11.14 15:29 - Son Güncellenme: 2017.11.14 15:30 - HABER MERKEZİ
A