AK Parti Bursa Gençlik Kolları, 31 Mart için start verdi

AK Parti Bursa Gençlik Kolları, 31 Mart için start verdi

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen  İl Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

2018.12.02 15:59 - Son Güncellenme: 2018.12.02 16:05 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
AK Parti Bursa Gençlik Kolları, 31 Mart için start verdi

Merinos AKKM'de gerçekleşen programa AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Vahit Atalan, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Refik Özen, Ahmet Kılıç,Osman Mesten, Mustafa Esgin, ve Atilla Ödünç'ün yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş' ta katıldı. 

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu yaptığı açılış konuşmasında, "AK Partinin hangi kademesinde olursa olsun hepsinin görevi ulvidir. AK Partinin üç omurgası vardır;ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları. Gençlerimiz tüm seçimlerde bize sonsuz güç vermiştir verecektir" diye konuştu. 

İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse yaptığı konuşmada bu toplantı ile 31 Mart yerel seçim çalışmalarına start verildiğine vurgu yaparak, "Bursada henüz AK Parti ile tanışmamış iki belediye var Mudanya ve Nilüfer. Hedefimiz onları da kazanmak. 31 Mart akşamına kadar gece gündüz demeden kapı kapı gezerek sahada çalışacağız"dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ülkenin geleceği de gençlerin büyük rol ve sorumluluk taşıdığına dikkat çekerek, "Ülkemiz çok farklı dönemlerden geçti. 1980 öncesini yaş itibariyle hatırlamıyor olabilirsiniz ancak ben 1970 doğumlu biri olarak o dönemi hatırlayan biriyim. Sağ sol ayrımı diye kardeşi kardeşe kırdırdılar. Ancak AK Parti kurulduğu 16 yıldan bu yana bu milletin umudu oldu. Özellikle hanımefendi ve gençlerin katkılarıyla AK Parti bu günlere geldi"ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.02 15:59 - Son Güncellenme: 2018.12.02 16:05 - HABER MERKEZİ
A