AK Parti Bursa'da E-Temayül heyecanı başladı

AK Parti Bursa'da E-Temayül heyecanı başladı

AK Parti'nin tüm Türkiye'de yaptığı temayül yoklamasının heyecanı Bursa'da da başladı. Yoklama öncesi konuşmayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya yaptı. Kaya, AK Parti teşkilatlarının bir ilki gerçekleştirdiğini belirterek, E-Temayül'ü anlattı.

2018.11.18 11:17 - Son Güncellenme: 2018.11.18 11:22 - Bursa Bölge
A
AK Parti Bursa'da E-Temayül heyecanı başladı
03:45 AK Parti Bursa'da E-Temayül heyecanı başladı

İLGİLİ VİDEO

AK Parti Bursa'da E-Temayül heyecanı başladı

SEFA BALABAN / BURCU SEKMEN

AK Parti Bursa'da Temayül yoklaması heyecanı başladı. Kartlarını Milletvekillerinden alan teşkilat mensupları hangi aday adaylarını istediklerini elektronik oy kullanarak AK Parti Genel Merkezi'ne bildirecek. Merinos AKKM'de devam eden yoklamada konuşma yapan Eski Bakan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, "Temayül yoklamaları partimizin kurulduğu günden itibaren geeneğimizde yer alan, teşkilatımzıa verdiğimiz değerin, önemin yerini adeta gösteren bizim için çok önemli yoklamalar. Bugün Bursa'mızda Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediye başkan adaylarımız için temayül yoklamasını gerçekleştirmiş olacağız. 2 bin 500'ün üzerinde delegemiz ile ilçelerimizde hangi başkanları görmek istiyotrsanız isimleri sizlerden alacağız. Büyükşehir için de aynı şekilde 1500'ün üzerinde delegemiz oy kullanacak" dedi. Kaya, E-Temayüle de dikkat çekerek "Bugün AK Parti teşkilatlarında bir ilki yaşayacağız. E-Temayül dediğimiz elektronik sistem üzerinden oy kullanacağız" şeklinde konuştu.

Temayül yoklamasının tam anlamıyla demokrasi şöleni olduğundan bahseden AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ise, "Bugün teşkilatlarımız ile birlikte temayül yoklamalarımızı gerçekleştiriyoruz. Her dönemde bir demokrasi şöleni havasında bu organizasyonu yürütüyoruz. Bugün de teşkilatımızın eğilimini genel merkezimiz elektronik ortamda temayül yoklaması ile gerçekleştiriyor" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.18 11:17 - Son Güncellenme: 2018.11.18 11:22 - Şeyma Nur Sezgin
A