Ahu Tuğba'nın çığlıkları Amerika'yı inletti

Ahu Tuğba'nın çığlıkları Amerika'yı inletti

Ünlü sinema oyuncusu Ahu Tuğba'nın, Everglades Üniversitesi'nde siyaset ve iletişim eğitimi gören kızı Anjelik Calvin, dün gerçekleştirilen törenle mezun oldu.

2018.04.24 09:07 - Son Güncellenme: 2018.04.24 09:08 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ahu Tuğba'nın çığlıkları Amerika'yı inletti

Kızının mezuniyet töreni için uzun süredir Amerika'da olan Tuğba, kızının mezuniyetini kendisi görüntüledi. Tören sonrası ise okulun önünde mutluluk gösterisi yapan Ahu Tuğba'nın, sevinç çığlıklarının yükseldiği videoyu ise, Tuğba'nın yakın dostu ses sanatçısı Onur Akay Instagram adresinden paylaştı.

"DOĞUM YAPARKEN BU KADAR HEYECANLANMADIM"

Ahu Tuğba yaşadığı mutluluğunu ilk önce yakın dostu ünlü sanatçı Onur Akay'a gönderdiği bir video ile paylaştı. O videoyu Instagram adresinden paylaşan Akay, "Canım dostum Ahu Tuğba'nın en mutlu günü! Kendisinden bana bir video gelince hemen Amerika'yı aradım ve Ahu ablanın kızı hepimizin kıymetlisi Anjelik Calvin mezun olmuş. İkisini de tebrik ettim. Ahu abla, 'Doğum yaparken bu kadar heyecanlanmadım Onur'cum. Mezun olur olmaz bir üniversite daha okuyacağım demez mi, neredeyse bayılıyordum.' dedi. İşte okulun önünde Ahu ablanın attığı sevinç çığlıkları! Allah nice başarılarını göstersin inşallah." ifadelerini kullandı.

BİRİNCİLİKLE BİTİRDİ!

Okulunu birincilikle bitirdiği öğrenilen Calvin, 2012 yılında ise dönem birincisi olmuş ve eski ABD Başkanı Barack Obama tarafından Beyaz Saray'a davet edilmişti. Obama'nın yanına giden Anjelik, tavrı ve konuşmaları ile dikkatini çekmişti. Obama Anjelik Calvin'e, "İleride seni politikada görmek isterim." diyerek hem annesinin hem de bütün Türkiye'nin gurur kaynağı olmuştu. Aynı zamanda Polis Akademisi'ne devam eden Calvin'in avukatlık için yeniden üniversiteye hazırlandığı öğrenildi.

2013 yılında ise kızı Anjelik Calvin'in sınıfını geçtiğini öğrenen Tuğba, sevincini okulun önünde takla atarak göstermişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.04.24 09:07 - Son Güncellenme: 2018.04.24 09:08 - HABER MERKEZİ
A