Ağaoğlu'ndan Burak açıklaması

Ağaoğlu'ndan Burak açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, adı transferde Beşiktaş ile anılan yıldız futbolcu Burak Yılmaz hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

2018.08.30 16:02 - Son Güncellenme: 2018.08.30 16:07 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ağaoğlu'ndan Burak açıklaması

Burak Yılmaz'la hakkında transfer iddiarıyla igilil Haber61'e konuşan Ağaoğlu, kendilerine resmi teklif gelmedini vurguladı.

"NET SÖYLÜYORUM, TEKLİF YOK!" 

Ağaoğlu, göreve geldiğinden bugüne kadar bir çok kişinin Burak transferi için aracılık yaparak aradığını ancak hiç birinin ciddi boyutu olmadığını belirterek "Ben bir kurumu temsil ediyorum. Her zaman söylediğim bir şey var. Benim oyuncuma talip olan varsa bize resmi teklif yapar. Onun haricindekileri ne olursa olsun spekülatif olarak değerlendiririm. Resmi bir teklif olmadığı sürece bunun üzerine yorum dahi yapmam. Geldiğimden beri de bunu söylüyorum, bundan başka bir şey de söylemedim. Trabzonspor kulübüne Burak ile ilgili resmi teklif yapılmamıştır, bu kadar." dedi.

YUSUF YAZICI ÖRNEĞİ

Başkan Ağaoğlu, Burak konusundaki spekülasyonlara Yusuf Yazıcı üzerinden örnek vererek " Konuşmalar oluyor, olmuyor değil ancak. Bunlar diğer futbolcular hakkında da oluyor. Örneğin Yusuf Yazıcı için onlarca kulüp aradı sözde teklif yaptı ancak resmi olarak ciddiye alınacak iki teklif geldi. Trabzonspor'un kayıtlarında yalnızca iki kulübün teklifi var. Onların cevapları da kulüpte kayıtlıdır. Ayrıca o teklifleri de reddettik.  Burada önemli olan resmi tekliftir, arayanlara direk "Ciddiyseniz kulübe teklif gönderin ki üzerine konuşalım, evet ya da hayır diyelim" diyoruz." ifadelerini kullandı.

"GELDİĞİMDEN BERİ BEŞİKTAŞ BURAK'I İSTİYOR"

Burak'ın transferi konusu başkanlığa geldiği günden itibaren gündemde olduğunu söyleyen Ağaoğlu " O günden beri Beşiktaş Burak'ı istiyor. Teklifler de var ancak kim oldukları belli olmayan kişiler tarafından. Adam arıyor "Burak'ı Beşiktaş istiyor" diyor,  ben de "Sen kimsin" diyorum.  Bu teklifi Beşiktaş yöneticisi dahi yapsa resmi olarak kulübe teklif ulaşmadıkça ciddiye alınmaz. Bu konu bu kadar basit." şeklinde kouştu.

"BU PARAYI BANA KİMSE TEKLİF EDEMEZ"

Ağaoğlu, bazı bası yayın organlarında ve sosyal medyada çıkan "1 Milyon Euro + Takasta iki oyuncu, 2 Milyon Euro + Mustafa Pektemek" gibi iddialara da sert yanıt vererek "  2 Milyon Euro gibi bir rakamı bana kimse teklif bile edemez. Oyuncularım benim en değerli şeylerimdir. 1- Benim en değerlimi başkası istiyorsa usulüne uygun şekilde isteyecek. 2 - Benim en değerlimi benden isteyen bunun karşılığında da en değerli şeyini vermek zorunda ya da karşılığını vermek zorunda. Bunun dışında bir teklif gelirse bunu hem kulübüme hem oyuncuma nezaketsizlik olarak değerlendiririm. Dolayısıyla teklif yok. Konuşulanların hiç birini de teklif olarak kabul etmiyorum Bu şekilde yapılan teklifler bizim yok hükmündedir." dedi.

"SAKATLIĞI VAR, VAR'I VAR!"

Son olarak hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı öncesi de değerlendirmede bulunan Ağaoğlu " Bizim için her maç çok önemli. Eksiklerimiz, sakatlarımız var. Antrenmanları dahi tam takım olarak yapamadık. Futbolcularımızın o formanın ağırlığını taşıyacaklarını düşünüyorum. İnşallah şanssızlık yaşamayız  Sakatlığı var, VAR'ı da var.. Sahada verilen mücadelede benim için her zaman favori  Trabzonspor'dur. Bana göre Dünya Kupası'nın da Şampiyonlar Ligi'nin de favorisi Trabzonspor'dur, biz tribünden geldik.  " şeklinde konuştuk.

 

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.30 16:02 - Son Güncellenme: 2018.08.30 16:07 - HABER MERKEZİ
A