Abdullah Avcı'dan Emre ve Arda açıklaması

Abdullah Avcı'dan Emre ve Arda açıklaması

Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, 2-0 kaybettikleri Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ı neden oyundan aldığını açıklayan Avcı, 'Ortam gerilmişti ve ikisinin de sarı kartıı vardı'' dedi.

2018.04.15 22:31 - Son Güncellenme: 2018.04.15 22:31 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Abdullah Avcı'dan Emre ve Arda açıklaması

Süper Lig'in 29. haftanın en önemli maçında Başakşehir, Galatasaray'a konuk oldu. Şampiyonluk yolunda en kritik virajlardan birisi olan karşılaşmada gülen taraf 2-0 ile Galatasaray oldu. Alınan bu galibiyetle Galatasaray, 60 puana yükseldi ve 59 puanlı Başakşehir'in önüne geçerek liderlik koltuğuna oturdu.

Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Avcı'nın açıklamaları şu şekilde:

Her türlü baskı olacağını biliyorum. Bunu açmıyorum. Düşen topları rakipten daha fazla aldık ama rakip daha fazla topla oynadı. Bu toplarla doğru hücum yaptık ama sonlandıramadık.

Oyun, atanın kazanacağı bir maç gibi gidiyordu ve harika bir vuruşla gol geldi. Sonrasında biraz daha fazla topa sahip olmaya başladık. Son dakikadaki golün el ile olduğunu söylüyorlar. Böylece kaybettik.

Rakiplerin birbirleriyle maçları var, ikili averajda iki rakipten de daha iyiyiz. Kayserispor maçını kazanıp yola devam etmek istiyoruz. Maç kaybettik, final kaybetmedik. Her zaman söylüyorum, kazansak da kaybetsek de saygıyı asla kaybetmeyeceğiz.

''Emre ve Arda'yı oyundan aldım çünkü...''

Ortam gerilmişti, Arda ve Emre sarı kartla oynuyorlardı. İkisinin de ayağına basıldığı pozisyonlar var ama Halil Umut Meler'e bir şey demiyorum. Biz şampiyon olmak istiyoruz.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.04.15 22:31 - Son Güncellenme: 2018.04.15 22:31 - HABER MERKEZİ
A