8 yaşındaki çocuğa tacizi itiraf etti!

8 yaşındaki çocuğa tacizi itiraf etti!

İzmir'de ilkokul öğrencisini taciz eden sapık suçunu itiraf etti, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2017.05.20 14:53 - Son Güncellenme: 2017.05.20 14:53 - Güncel
A
8 yaşındaki çocuğa tacizi itiraf etti!

Selçuk'ta ilkokul ikinci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki küçük kızı taciz ettiği iddiasıyla önce gözaltına alınan M.K. A., (22) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, kadrosu Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde bulunan ancak eğitim öğretim yılı başından beri Selçuk Atatürk İlkokulunda hizmetli olarak görev yapan M.K. A., iddiaya göre ilkokul ikinci sınıf öğrencisini teneffüs sırasında tuvalete görürdü. Küçük kıza tacizde bulunan ve bu konudan hiç kimseye bahsetmemesini isteyen M.K. A., tekrar kendisini çağıracağını söyledi. Yaşadığı bu olay karşısında korkup ağlayarak dışarıya kaşan Küçük kız, olayı öğretmenine anlattı. Olayı haber alan 8 yaşındaki kızın ailesi M.K.A.'dan şikayetçi oldu.

Suçunu itiraf etti

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan M.K.A, savcılığa sevk edildi. Savcılıkta suçunu itiraf eden M.K. A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Adliye çıkışında bekleyen küçük kızın ailesi, M.K. A.'ya saldırmak istedi. Polisler tarafından güçlükle sakinleştirilen küçük kızın ailesi, okul yönetimine de tepkilerini dile getirerek, "Bu şahıs ile ilgili olarak bazı veliler daha önce uygunsuz davranışları olduğuna dair şikayetlerini okul yönetimine iletmişler. Ancak önlem alınmamış. Ayrıca bu kişinin kadrosu bulunduğu Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde yine bu sebepten dolayı görev yerinin değiştirildiğini öğrendik. Böyle bir suç işleyen kişiyi nasıl ilkokul öğrencilerinin içine gönderirler anlamıyoruz. Bizim çocuğumuzun psikolojisi ne olacak. Biz böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için ve başka ailelerin canı yanmaması için bu şahıstan davacı olduk" ifadelerini kullandılar.

Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

Öte yandan, M.K. A.'nın, 4 Mayıs 2017 tarihinde yazdığı sosyal paylaşım sayfasındaki satırlar ise dikkat çekti. M.K.A, o paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Benim memuriyet hayatım 1 sene 11 ay, neredeyse 2 sene olmak üzere. Hayatım boyunca en sevdiğim ilkokul oldu. Şu ana kadar beni seven velilere, öğrencilere teşekkür ederim ve borç bilirim. Beni seven Mili Eğitim'deki bütün üst düzey müdür, müdür yardımcısı, şef ve memur arkadaşıma teşekkür ederim. Fakat yakın bir zaman sonra 9 aydır çalışmakta olduğum Atatürk İlkokulundan ayrılacağım, daha doğrusu Selçuk'tan gideceğim. Hakkımda hayırlısı olsun bakalım. Sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın. Tayin dilekçemin cevabı gelirse Selçuk'tan gideceğim, fakat onay gelmezse Allah'tan hayırlısı olmasını istiyorum, şimdiden yazmak iyi olur. Ya bu hafta ya da önümüzdeki hafta dilekçe gelir".

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.05.20 14:53 - Son Güncellenme: 2017.05.20 14:53 - Aysın Komitgan
A