8. Gün'de gerilim iyice arttı!

8. Gün'de gerilim iyice arttı!

8. Gün dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti.

2018.04.17 08:36 - Son Güncellenme: 2018.04.17 08:37 - Medya
A
8. Gün'de gerilim iyice arttı!

Dizinin yayınlanan son bölümünde Hayati'yle Bahar'ın planı Aziz'in karanlık yüzünü ortaya çıkarsa da, baba kız bildiklerini bir süre Aziz'e belli etmemeye, Aziz'e olabildiğince yakın olmaya karar verdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, 8. Gün dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

8. Gün dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kemal, Hayati ve Bahar'la işbirliği yaparak kumarhaneyi Ozan'ın soyduğundan emindi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, 8. Gün dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

8. Gün dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayati'yle Bahar'ın planı Aziz'in karanlık yüzünü ortaya çıkarsa da, baba kız bildiklerini bir süre Aziz'e belli etmemeye, Aziz'e olabildiğince yakın olmaya karar verir. Bahar'la Hayati, şirketteki hainin Sevda olduğuna inanmış gibi oynar. Aziz'e bu kadar öfkeliyken, hiçbir şey olmamış gibi davranmak Bahar için zor olacaktır.

Kemal, Hayati ve Bahar'la işbirliği yaparak kumarhaneyi Ozan'ın soyduğundan emindir. Ozan bunu tek başına yaptığını söylese de Kemal ona inanmaz; bunun hesabını Hayati de verecektir! Hayati, Ozan'ın konuşmadığını duyunca Bahar'ın da diretmesiyle Ozan'ı tuttukları yere gider, ona yardım edeceklerdir.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.04.17 08:36 - Son Güncellenme: 2018.04.17 08:37 - Gülcan Tekin
A