299 kilometre hızla zikzaklar çizerek ilerleyen motosikletli ölüme davetiye çıkarttı

299 kilometre hızla zikzaklar çizerek ilerleyen motosikletli ölüme davetiye çıkarttı

Kağıthane-Piyalepaşa Tüneli'nde trafikteki araçların arasında tek tekerlek üzerinde yaklaşık 300 kilometre hıza ulaşan motosikletli maganda adeta terör estirdi. E-5 Karayolu'nda da yine aynı şekilde giden motosikletlinin aşırı süratli bir şekilde araçların arasında zikzaklar çizerek geçmesi ölüme davetiye çıkarttı.

2018.08.02 09:40 - Son Güncellenme: 2018.08.02 09:58 - Güncel
A
299 kilometre hızla zikzaklar çizerek ilerleyen motosikletli ölüme davetiye çıkarttı
01:09 300 kilometre hızla zikzaklar çizerek ilerleyen motosikletli ölüme davetiye çıkarttı

İLGİLİ VİDEO

300 kilometre hızla zikzaklar çizerek ilerleyen motosikletli ölüme davetiye çıkarttı

İstanbul'da trafiğin en işlek noktalarında tek tekerlek üzerinde metrelerce giden ve aşırı süratli bir şekilde seyreden motosikletli magandaların terörüne bir yenisi daha eklendi. Kağıthane-Piyalepaşa Tüneli Piyalepaşa istikametinde bir motosikletli maganda, trafikte giden araçların arasında motosikletiyle tek teker üzerinde metrelerce gitti. Hem kendi canını hem de sürücülerin canını defalarca tehlikeye atan maganda, tek tekerlek üzerinde 300 kilometre hıza ulaştı. Nefesleri kesen korku dolu o anları kask kamerasıyla kaydeden maganda bir de sosyal medyadan yayınladı. 

E-5 Karayolu'nda ölüme davetiye çıkarttı 
Aynı motosiklet sürücü E-5 Karayolu Merter mevkii Ankara istikametinde de akıllara durgunluk getiren şekilde araçların arasından geçerek dehşet saçtı. Maganda şehrin en işlek karayolunda tek tekerlek üzerinde gitmesinin yanı sıra aşırı süratli bir şekilde zikzaklar çizerek defalarca araçların arasında geçti. Trafikteki sürücülerin arasında dakikalarca bu şekilde giden maganda mutlak bir ölüme davetiye çıkarttı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.08.02 09:40 - Son Güncellenme: 2018.08.02 09:58 - Ali Yaşar
A