100.000 Usta ile Ev Tadilatının İlk Adresi!

100.000 Usta ile Ev Tadilatının İlk Adresi!

Ülkemizde 2014 yılında hizmet vermeye başlayan ..

2019.02.11 11:07 - Son Güncellenme: 2019.02.11 11:07 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
100.000 Usta ile Ev Tadilatının İlk Adresi!

Ülkemizde 2014 yılında hizmet vermeye başlayan ve o tarihten bu yana oldukça büyük yol kat eden Ustamgeliyor.com sitesi son dönemde adını yabancı yatırımcılardan aldığı 500.000 Euro'luk yatırım ile duyurdu!

Sitenin verdiği hizmet tek bir alanda olmayıp yüzlerce kategori bazındadır. Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan kişilerin ister usta kaydı yaparak hizmet veren olması ister müşteri kaydı yaparak hizmet alan olması mümkün. Ustamgeliyor.com sitesinin benzeri sitelerden farkının bünyesinde hizmet veren ustaların da müşterilerin de çıkarlarına yönelik bir sistem oluşturarak iki tarafında mağdur etmemesi olduğu çıkarımını yapabiliriz.

Benzeri web sitelerinde birçok şikâyet ve mağduriyetin yaşanıyor olması ancak Ustamgeliyor.com müşterilerinin de ustalarının da şikâyet değil de memnuniyet yorum ve bildirimlerinin olması bu sonucun çıkmasına neden oluyor.

Ustamgeliyor.com sitesinin bu tutumundan dolayı insanlar üzerinde güven ve destek duygusunun oluşması web sitesinin geleceğinin parlak olduğunu gösteriyor.

Yüzlerce Kategori Bulunuyor

Ustamgeliyor.com sitesi belli bir kitleye hitap etmek yerine yüzlerce kategoride hizmet vermeyi tercih etmişe benziyor. Sitesinde yer alan boya badana, nakliyat, ev temizliği, elektrik, tesisat, marangoz, klima, mantolama fiyat bilgileri ve bunlar gibi daha birçoğu ile ilgili hem usta kaydı hem de müşteri talebi alarak hizmet veren ile hizmet alan arasında güvenilir bir köprü oluşturuyor.

Sürekli Yenileniyor

Hızlı ilerleyen internet çağı için bir web sitesi isen çağa uydurmak zorundasın. 2014 yılında genç girişimciler ile kurulan Ustamgeliyor.com sitesi o yıldan bu yana yazılım mühendisleri ile sitede sürekli yenilikler yaparak usta ve müşterilerin çok daha verimli ve kolay kullanabilmesini sağlıyor.

Son dönemde İOS ve Android uygulamaları da oldukça ilgi gören web sitesinin gidişatı oldukça parlak görünüyor.

Türkiye'de en gözde Hizmet Platformu Ustamgeliyor.com mu?

Ustamgeliyor.com ile ilgili araştırmamız da sitenin Türkiye üzerinde en sık tercih edilen hizmet platformu olduğunu gördük. Hizmet sektörü alanında yaptığı birçok çalışmanın sonucu olarak aldığı yoğun ilginin en göze çarpan nedeni ise ustalarının yaptıkları işi iyi yapıyor olmalarıdır.

Bu alanda usta yıldız ve puanlaya bilme özelliği ile müşterilerin hizmet aldığı ustalar için yorum yapabilme ve memnuniyet şikâyet gibi durumları belirtebilmeleri, usta seçimi yapan müşterilerin çok daha isabetli seçimler yapmalarını sağlıyor.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2019.02.11 11:07 - Son Güncellenme: 2019.02.11 11:07 - HABER MERKEZİ
A