Karsu Bursa Konseri

20 Ekim 2017, 20:30 Atatürk Kongre Kültür Merkezi
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
Karsu, enerjisi yüksek yeni projesiyle dinleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Karsu, yeni projesiyle Hollanda'da başladığı turuna Ankara, Bursa, İzmir ve Antalya'da vereceği konserlerle devam ediyor. Müziği ve anıları ile Karsu, sizi kendi uluslararası müzikal hayatına misafir edecek. Etkileyici sesi, enerjisi, piyano ve yaylıların kombinasyonu, izleyenleri, uzun süre akıllarında kalacak bir müzikal ziyafete davet ediyor.

Live aan 't IJ (2010), Confession (2012) ve Colors (2015) albümleriyle Avrupa'da ve Türkiye'de büyük beğeni kazanan ve ekibiyle birlikte yaptığı turlarla, caz, blues, pop, funk ve Türk müziğini harmanladığı kendine özgü müziğini dünyaya taşıyan Karsu, bu kez müziğinin üzerine klasik bir ceket geçiriyor.

Karsu, 2016 yılında Hollanda'nın Grammy'si olarak kabul edilen Edison Caz Ödülü'nü kazandı. Henüz 26 yaşında olan genç sanatçı, kısa sürede yarattığı başarılı kariyerine yeni bir projeyle; Play My Strings adlı turuyla devam ediyor. Bu kez Karsu'nun güçlü sesi ve piyanosuna, yaylıların yüreğe dokunan melodileri eşlik ediyor. Karsu, Live aan 't IJ, Confession ve Colors albümlerindeki şarkıları bu tur için klasik bir kılığa büründürdü ve yaylılar için yeni aranjmanlar yazdı. Bu turda, aynı zamanda eskiden yazmış olduğu, fakat daha hiç söylememiş olduğu şarkıları ve yeni şarkılarını da söyleyecek.

Kendinizi kahkaha atan bu  çok yönlü performansa Karsu'nun enerjisine bırakın.

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın