Bursa Nilüfer Müzik Festivali 2017

10 Ağustos 2017, 19:00 - 13 Ağustos 2017, 23:59 Balat Ormanı
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
Nilüfer Müzik Festivali, 3. yılında, eşsiz bir festival deneyimini yaşatacak!

Nilüfer Belediyesi'nin Bursa'da ilkini 2015 yılında "Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel" sloganıyla gerçekleştirdiği Nilüfer Müzik Festivali, bu yıl üçüncü kez meraklılarını, müziğin farklı sesleri ile buluşturmaya hazırlanıyor. 10-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival 12 ülkeden 60'tan fazla sanatçıyı ağırlayacak.

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği ve Türkiye'nin en büyük müzik festivallerinden biri olan Nilüfer Müzik Festivali, bu yıl da her türden müzikal beğeniye hitap eden zengin sanatçı listesiyle on binlerce kişiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Festival kapsamında Cihan Mürtezaoğlu, In Hoodies, Gaye Su Akyol, Adamlar, Bubituzak, Flört, Gevende, Duman, Sattas, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Büyük Ev Ablukada: Fırtınayt, Akın Sevgör, Jakuzi, Korhan Futacı ve Kara Orkestra, İlhan Erşahin, Kaan Düzarat, Hey! Douglas gibi son dönem yerli sahnenin öncü isimlerinin yanı sıra dünya sahnesinden Erik Truffaz, Txarango, Men With a Plan, La Caravane Passe, Dubioza Kolektiv ft. Dzambo Agusev, Maximo Park gibi isimler de müzikseverlerle buluşacak.

Hedef 120 bin katılımcı

Nilüfer Belediyesi tarafından Balat Atatürk Ormanı'nda gerçekleştirilecek Nilüfer Müzik Festivali, Türkiye'de bir kamu kurumu tarafından düzenlenen en büyük festival olma özelliği taşıyor. AvrupaFestivaller Birliği "YOUROPE"a Türkiye'den üye olan tek kamplı festival olan Nilüfer Müzik Festivali, 260 dönümlük ormanlık alanda pek çok sürprize de ev sahipliği yapacak. Bu yıl 120 bin müzikseveri bir araya getirmeye hazırlanan Nilüfer Müzik Festivali, gerçekleştirilecek atölyeler, oyun alanı, tasarım stantları, farklı ve yerel yeme-içme duraklarıyla katılımcılara bol müzik, bol eğlence vaat ediyor. 3 farklı sahnenin kurulacağı ve aralıksız müziğin olacağı festival alanında 15 bin kişinin de kamp yapması planlanıyor.

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın